چهارشنبه / ۴ شهریور / ۱۴۰۵ Wednesday / 26 August / 2026
×
فروش بلیت قطارهای مسیر تهران-اردبیل و بالعکس توسط شرکت رجا آغاز شده است. نخستین قطار این مسیر چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ از تهران به مقصد اردبیل حرکت می‌کند و مسافران می‌توانند از این سرویس ریلی برای سفر میان تهران و اردبیل استفاده کنند. بلیت فروشی قطار اردبیل به تهران و بالعکس از روز یکشنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۵ در تمامی مراجع رسمی و معتبر فروش بلیت آغاز شده است.
آغاز فروش بلیت قطار تهران-اردبیل

آغاز فروش بلیت قطار تهران-اردبیل

آغاز فروش بلیت قطار تهران-اردبیل

شرکت حمل و نقل ریلی رجا از راه اندازی مسیر جدید تهران-اردبیل و بالعکس خبر داده است. نخستین سفر این مسیر با هدف تسهیل دسترسی ریلی مسافران و گردشگران به استان اردبیل انجام می‌شود.

این قطار در مسیر خود در ایستگاه‌های کرج، قزوین، زنجان و میانه توقف خواهد داشت و سفر در این مسیر با واگن‌های ۴ تخته خلیج فارس و ۶ تخته میلاد انجام می‌شود.

راه‌اندازی قطار تهران-اردبیل، دسترسی ریلی مستقیم میان پایتخت و اردبیل را فراهم می‌کند و می‌تواند برای سفرهای مسافری و گردشگری به این استان مورد استفاده قرار گیرد.

اردبیل با برخورداری از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، یکی از مقاصد مهم گردشگری شمال‌غرب کشور محسوب می‌شود.

با توجه به شروع پیش فروش بلیت قطار تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۵؛ مسافرانی که مایل به تهیه بلیت قطار مسیر اردبیل به تهران و بالعکس می باشند می توانند با مراجعه سایت های مجاز فروش بلیت قطار، نسبت به رزرو بلیت اقدام نمایند.

برای نخستین بار، سفر ریلی در مسیر تهران-اردبیل با رجا آغاز شد؛

سفری برای کشف طبیعت، تاریخ و حال و هوای متفاوت اردبیل

تاریخ و ساعت رفت و برگشت قطار تهران-اردبیل

شماره قطار رفت: ۴۹۲

شماره قطار برگشت:۴۹۳

واگن: ۴تخته خلیج فارس/ ۶ تخته میلاد

حرکت از تهران: چهارشنبه مورخ ۴ شهریور ساعت ۲۲:۴۰
برگشت از اردبیل: پنج شنبه ۵ شهریور

نحوه خرید بلیت قطار تهران-اردبیل

بلیت این مسیر از طریق سایت شرکت رجا و سکوهای مجاز فروش بلیت قطار قابل تهیه است. برای دریافت اطلاعات و راهنمایی بیشتر نیز می‌توان با سامانه ارتباط با مشتریان رجا به شماره ۱۵۳۹ تماس گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *