راه اندازی قطارهای فوق العاده برای ایام اربعین ۱۴۰۴
سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی مصوبات نشست این کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین را اعلام کرد و از راه اندازی قطارهای فوق العاده به شهر کرمانشاه و اهواز و خرمشهر به ویژه برای روز اربعین و روز بعد از آن خبر داد.
مهران قربانی رییس کمیته حملونقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین و سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، در حاشیه برگزاری این نشست و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق پیشبینی های انجام شده تعداد زائران اربعین امسال، نسبت به سال گذشته از رشد حدود ۱۵ درصدی برخوردار می شود.
وی افزود: همچنین مقرر شد طی یک هفته آینده در مورد تامین منابع مورد نیاز برای رفع گلوگاهها در راههای منتهی به پایانه های مرزی تصمیمات لازم اتخاذ و ظرف دو ماه آینده اقدامات لازم در خصوص رفع آنها اقدام شود.
سرپرست معاونت حملونقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به پیشبینی ۳۰۰۰ دستگاه ناوگان مسافربری برای زمان اوج سفرهای بازگشت زائران گفت: نظارت کامل بر فعالیت هر یک از این اتوبوس ها اعمال می شود.
رییس کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین با توجه به پیش بینی های هواشناسی تصریح کرد: مستلزم اتخاذ تدابیر ویژه ای و تامین امکانات رفاهی مثل ایجاد مه پاش، سیستم سرمایش و سایه بان ها در مرزهای پنجگانه و به ویژه و به ویژه در پایانه مرزی برکت است که سازمان راهداری اقدامات لازم را ظرف دو ماه آینده انجام می دهد.
قربانی از راه اندازی قطارهای فوق العاده به شهر کرمانشاه و اهواز و خرمشهر به ویژه برای روز اربعین و روز بعد از آن خبر داد و گفت: همچنین مقرر شد سازمان هواپیمایی کشوری و «هما» برای راه اندازی پروازهای فوق العاده به شهر های غربی کشور شامل کرمانشاه، ایلام، آبادان و اهواز برنامه ریزی ویژه ای داشته باشند.
زمان برگزاری عملیات اربعین ۱۴۰۴ اول تا بیست و پنجم صفر مصادف با چهارم تا بیست و هشتم مردادماه در نظر گرفته شده و امسال افرایش ۱۵ درصدی تعداد زائران پیش بینی شده است.
در این نشست، زمان پیش فروش بلیت یکسره ناوگان حمل ونقل عمومی جاده ای ۲۵ تیرماه تعیین شد.
همچنین زمان پیش فروش بلیت قطار ویژه ی اربعین ۱۴۰۴، از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۵ تیرماه اعلام شد.
جزئیات بیشتر در مورد پیش فروش بلیت قطارهای اربعین در لینک زیر اعلام می شود:
آغاز پیش فروش بلیت هواپیما نیز از ۲۰ تیرماه به صورت رفت و برگشت اعلام شد و ممنوعیت فروش بلیت چارتری از ۱۳ تا ۲۶ مرداد تعیین شد.
در اربعین سال گذشته ۵۸ درصد زائران با خودروهای شخصی، ۸ درصد با قطار، ۲۶ درصد با اتوبوس، ۷ درصد با هواپیما و ۰.۰۳ درصد با استفاده از حمل و نقل دریایی جا به جا شدند.
همچنین سهم پایانه های مرزی کشور در سفرهای اربعین سال گذشته به این شرح بوده است: بیش از ۴۶ درصد زوار از پایانه مهران عبور کردند و شلمچه با ۲۶ درصد، خسروی با ۱۳ درصد و چذابه با ۹ درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
دیدگاهتان را بنویسید