انجام تعمیرات سطح T7 ریل باس در راه آهن منطقه آذربایجان

مدیرکل راه آهن آذربایجان اعلام کرد که تعمیرات سطح T7 ریلباس برای نخستین بار در این منطقه با موفقیت کامل و توسط متخصصان این اداره کل انجام شده است.
علیرضا سلیمانی افزود: اجرای تعمیرات سطح T7 برای ریلباس در اداره کل راه آهن آذربایجان علاوه بر کاهش نیاز به ارسال ناوگان این منطقه به دیگر مراکز تعمیراتی، موجب شده است که از این پس ریلباس هایی از سایر نقاط کشور نیز برای انجام این سطح از تعمیرات به این اداره کل ارجاع داده شوند.
سلیمانی با اشاره به اقدامات گسترده انجام شده گفت: دو موتور ترکشن با نمونه های کاملا نو تعویض شد و رادیات این ترکشنها نیز بهطور کامل جایگزین گردید. همچنین چهار موتور مولد برق با قطعات نو نصب شد. او تاکید کرد که این سطح از تعمیرات، افزایش پایداری و کاهش نوسان عملکردی ریل باس را به همراه خواهد داشت.
او درباره اقدامات انجام شده در بوژی و سیستم ترمز نیز توضیح داد: کوپلرهای دائم و غیردائم سرویس کامل شدند و چرخ ها و محورها نیز تحت تعمیرات اساسی قرار گرفتند.
در بخش برق و تهویه نیز سلیمانی از انجام اقدامات گسترده خبر داد و گفت: تابلو برق ها رفع عیب شدند و کمپرسورهای تهویه و الکتروموتورها اورهال شدند.
سلیمانی با تاکید بر اهمیت این دستاورد گفت: این سطح از تعمیرات برای نخستین بار در منطقه آذربایجان انجام شد و نشان دهنده توانمندی نیروهای متخصص این اداره کل است. این مسیر ادامه دار خواهد بود و برنامه ریزی کرده ایم که این نوع تعمیرات سطح بالا به صورت منظم و پایدار در راه آهن منطقه آذربایجان انجام شود تا هم کیفیت خدمات افزایش یابد و هم عمر ناوگان به طور چشمگیری ارتقا پیدا کند.
دیدگاهتان را بنویسید